Viitorii oameni de afaceri şi-au prezentat azi produsele în Grădina Romei

copiiafaceri1copiiafaceri2copiiafaceri3 copiiafaceri5 copiiafaceri4
Copiii de la grădiniţele din judeţul Satu Mare şi-au luat cât se poate de în serios rolul de mici întreprinzători, prezentându-şi „ideile de afaceri” în cadrul „Târgului micilor întreprinzători”, eveniment organizat azi, 13 iunie în Grădina Romei.
Micuţii au creat cu mânuţele lor obiectele pe care azi le-au scos la vânzare la standurile de prezentare. Astfel, cei prezenţi au avut posibilitatea să aleagă dintr-o gamă variată de produse, de la jucării şi ghivece pentru flori la produse de panificaţie, prăjiturele şi brioşe. Din banii strânşi din vânzarea produselor expuse la standurile de prezentare copiii îşi vor cumpăra jucării sau vor merge în excursie.
Scopul acţiunii este de a-i învăţa pe copii ce presupune o mică afacere, cum se plănuieşte şi cum i se face publicitate. Evenimentul este parte a proiectului național de promovare a educației pentru schimbare „Curcubeul schimbării”, inițiat de Ministerul Educației Naționale.
Târgul a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, cu sprijinul Asociației „Societatea Educatoarelor Novatoare Sătmărene” şi a Primăriei Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.