Adrian Popa este noul şef al jandarmilor sătmăreni

Ceremonial-jandarmi1

Ceremonia militară organizată cu ocazia predării-primirii comenzii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Satu Mare a avut loc azi, 12 iunie la sediul IJJ. La eveniment a participat şi colonelul Ştefan Constantin, şeful Direcţiei Cabinet din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

În cadrul ceremoniei colonelul Gheorghe Avram a predat comanda şi drapelul de luptă locotenentului colonel Ovidiu Adrian Popa, împuternicit în funcţia de inspector şef de către inspectorul general al Jandarmeriei Române, Mircea Olaru. În semn de recunoştinţă, noul inspector şef, lt. col. Ovidiu Popa a înmânat din partea cadrelor unităţii fostului comandant un „Hrisov de cinstire” şi un permis de acces permanent în unitate. Activitatea s-a finalizat cu defilarea gărzii de onoare.

Noul şef al IJJ Satu Mare, locotenent colonelul Ovidiu Adrian Popa s-a născut la 28 mai 1971 în localitatea Zalău, judeţul Sălaj. Acesta a absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti în anul 2003, după care a urmat mai multe cursuri postuniversitare. Popa deţine un master în Drept administrativ şi statutul funcţionarului public.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.