Haideţi să-l ajutăm pe Radu Botar !

Radu-Botar

Sub sigla „5 spectacole pentru o viață”, Teatrul de Nord va susține cinci reprezentații de binefacere, în scopul strângerii de fonduri pentru tratamentul complicat și costisitor pe care îl urmează actorul Radu Botar. Modestia gestului anonim și generozitatea dumneavoastră pot salva viața unuia dintre cei mai valoroși actori ai scenei sătmărene.

Programul manifestărilor artistice este următorul:

– Luni 16 iunie, ora 18.00, Casa de Cultură – Sala Mare: „Omul care a văzut moartea” (secția română)

– Marți 17 iunie, ora 18.00, Casa de Cultură – Sala Mare: „Profesorul de franceză” (secția română)

– Miercuri 18 iunie, ora 18.00, Casa de Cultură – Sala Amfiteatru: „Tanța și Costel”, prezentat de Trupa „Artemotion” din Oradea

– Miercuri 18 iunie, ora 19.00, Casa de Cultură – Sala Mare: „Fekete Péter” (Ghinionistul) – Teatrul de Nord, Trupa „Harag György”

– Joi 19 iunie, ora 18.00, Casa de Cultură – Sala Mare: „Show must go on” – spectacol de varietăți cu participarea unor renumiți artiști din Baia Mare, Oradea și Cluj-Napoca.

Taxa de intrare este de minimum 20 lei la fiecare spectacol. Invitațiile se găsesc la Agenția teatrală (strada Horea nr. 6, tel. 0261712106) sau la intrarea Casei de Cultură a Sindicatelor (înainte de fiecare spectacol). De asemenea, puteți dona orice sumă în foyerul Casei de Cultură și la spectacolul de balet al Școlii de Arte „Și anotimpurile, și greierii, și furnica …” din 14 iunie, ora 11.00 sau la „Gala” trupei Harag György din 15 iunie, ora 18.00.

În același scop s-au deschis conturile: RO24BTRLEURCRT0258193701 (cont în euro) şi RO74BTRLRONCRT0258193701 (cont în lei).

Radu Botar nu are nevoie acum de regrete pe facebook, nici de lacrimi, ci de căldura sufletelor și palmelor dumneavoastră împreunate în aplauze. Este momentul ca spectatorii să-i întoarcă prietenia pe care le-a arătat-o în atâtea roluri de succes.
De curând, cunoscutul actor sătmărean a fost diagnosticat ca fiind bolnav de cancer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.