Conferinţa “Tineret şi InterculturaliSM”, la a II-a ediţie

Conferinta
Datorită succesului de care s-a bucurat prima ediţie a conferinţei “Tineret & InterculturaliSM”, Asociațţia “SamStudia – Organizaţia tinerilor și studenților sătmăreni”, își propune să aducă în fața publicului sătmărean, pentru a doua oară, lideri și oameni de succes, care să împărtășească din viziunea și experiențele lor.
Astfel, în data de 14 iunie, Satu Mare va fi gazda celei de-a II-a ediții a conferinței “Tineret și InterculturalismSM”. Aceasta va avea loc în sala de conferinţe a Muzeului Județean de Istorie Satu Mare, între orele 14.00-17.00.
În cadrul conferinței, vor fi prezentate poveștile de succes ale invitaților și sfaturile acestora pentru tinerii sătmăreni, aceștia din urmă având posibilitatea de a-și însuși idei și concepte ce pot contribui la dezvoltarea lor personală și profesională, având astfel șansa să devină chiar ei agenţi ai schimbării în comunitatea lor.
Lista celor care îi vor învăța pe cei prezenți cum să reușească în sfera profesională dar și în cea personală, este una largă și cuprinde invitați de seamă, cum ar fi: Cristina Filip – prefectul studenţilor din cadrul Universității “Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca; Reghina Dimitrișina – vicepreşedinte al Asociaţiei pentru Educaţie Politică; Darian Ienășoiu – secretar general al Asociaţiei “SamStudia”; acad. dr. Virgil Enătescu – doctor în psihiatrie şi Dalma Kovács – dirijor, absolventă a Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.