Claudia Iarinco: „Vreau ca numele meu să devină un brand în domeniul designului vestimentar”

Claudia-Iarinco1Claudia-Iarinco2Claudia-Iarinco3Claudia-Iarinco4Claudia-Iarinco5Claudia-Iarinco6
Fascinată de lumea modei, sătmăreanca Claudia Iarinco visează să ajungă, în domeniul designului vestimentar, un nume cunoscut pe toate meridianele lumii. „Nu pot să-mi închipui să fac altceva decât design vestimentar. Asta îmi doresc de mică. Este visul meu dintotdeauna”, ni se destăinuie Claudia.

Poate veţi spune că e doar un vis, o reverie a unei tinere care încă nu a dat piept cu viaţa şi nu a întâlnit în cale obstacolele de care nouă, celor mai în vârstă, ne place să vorbim mai ales atunci când lucrurile tind să se împotmolească înainte de vreme. Claudia crede însă cu tărie în visul ei, subliniind de mai multe ori la rând că „eu ştiu ceea ce ştiu, şi vreau ca numele meu să devină un brand. Vreau să impun stilul meu în designul vestimentar. Ştiu că nu va fi uşor şi ştiu că mă aşteaptă multă muncă, dar asta vreau să fac şi nimic altceva ”.

Dacă vi se pare că numele frumoasei sătmărence, Claudia Iarinco vă sună cunoscut, aveţi perfectă dreptate şi nu trebuie să vă gândiţi că memoria vă joacă feste. Claudia a participat la ediţia din acest an a concursului de frumuseţe „Miss Satu Mare”. Şi mai mult decât atât, Claudia a câştigat locul II la acest concurs. Întrebând-o de ce a ales să participe la această competiţie, frumoasa sătmăreancă ne-a declarat că s-a înscris în concurs pentru „a câştiga o experienţă în plus. Nu m-am gândit niciun moment că aş putea urca pe podium. A fost un impuls de moment. Dacă mi s-ar mai ivi ocazia, cred că aş mai participa la astfel de competiţii”.

Claudia Iarinco este absolventă a clasei a XII-a, fiind elevă la Liceul de Arte „Aurel Popp” din Satu Mare, la profil Arte Plastice-Textile. Visul ei este să urmeze studii în domeniul designului vestimentar la Milano „acolo unde se scrie moda”. Până la vârsta de 10 ani, Claudia a crescut în Italia, legând-o multe amintiri de anii petrecuţi pe peninsulă. Pasionată de designul vestimentar, Claudia s-a calificat doi ani la rând la fazele naţionale ale Olimpiadei de Artă (în clasele a XI-a şi a XII-a).

Desigur, pe lângă designul vestimentar Claudia mai are şi alte hobby-uri cum ar fi: gimnastica artistică, patinajul, înotul, tenisul şi badmingtonul. Este îndrăgostită de muzica lui Enrique Iglesias şi de cea a Loredanei, dar îi plac şi ritmurile muzicii clasice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.