Vezi ce specialităţi găseşti la târgul de bere de la Auchan(galerie foto)

targ-bere-auchan01targ-bere-auchan02targ-bere-auchan03 targ-bere-auchan20 targ-bere-auchan19 targ-bere-auchan18 targ-bere-auchan17 targ-bere-auchan16 targ-bere-auchan15 targ-bere-auchan14 targ-bere-auchan13 targ-bere-auchan12 targ-bere-auchan11 targ-bere-auchan10 targ-bere-auchan09 targ-bere-auchan08 targ-bere-auchan07 targ-bere-auchan06 targ-bere-auchan05 targ-bere-auchan04
În perioada 4-17 iunie, magazinele Auchan, printre care şi cel din Satu Mare îşi întâmpină clienții cu “Târgul de Bere”. În acest an evenimentul a ajuns la a V-a ediţie. Astfel, pe aleea centrală din hipermarket, Auchan pune la dispoziția clienților săi peste 300 de tipuri și mărci de bere.
Oferta este tentantă pentru cei cunoscători dar și pentru cei care vor să încerce ceva special. Desfășurat sub deviza “Explorează noi destinații pe harta mondială a berii” târgul propune o gamă variată pentru toate gusturile și preferințele şi anume bere blondă, brună, roșie și neagră; bere cu diferite arome sau nefiltrată; bere bio, dar și bere fără alcool sau puternic alcoolizată.
În cadrul târgului sunt prezente bine cunoscute mărci de bere românească și internațională alături de multe noutăți. Pentru acest eveniment au fost selectate tipuri de bere de la renumiți berari din: Belgia, Germania, România, Franța, Anglia, Scoţia, Irlanda, Danemarca, Austria, Grecia, Italia, Turcia, Cehia, Polonia, Ungaria, Olanda, Spania, SUA, Mexic, China şi Australia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.