Mircea Govor declară război PDL-iştilor din teritoriu

Mircea-Govor2
Supărat din cauza unor zvonuri potrivit cărora „PDL se pregăteşte să schimbe câţiva viceprimari” de la nivel de judeţ, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor spune că formaţiunea politică pe care o conduce se ocupă de administrarea judeţului şi nu de „găinării din astea. Eu am crezut că noi, partidele politice, trebuie să venim cu ceva constructiv şi nu să distrugem. Dar nu e nicio problemă. O să mă ocup eu de treaba asta, oricum urmează o perioadă mai lejeră dar vă promit că până la prezidenţiale voi face curăţenie”.
Govor a declarat în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 10 iunie la sediul PSD Satu Mare că până la prezidenţiale „voi face curăţenie. Eu nu am vrut să mă ocup de aşa ceva dar dacă pe ei îi mănâncă undeva, nu e nicio problemă o să mă ocup personal de treaba asta şi până la alegerile prezidenţiale voi face curăţenie. Dacă ne uită pe rezultatele de la europarlamentare vedem că scorul PDL este mult sub cel al PSD. Cine se bate? Ţânţarul cu elefantul? Oricum, în scurt timp ei vor fi înghiţiţi şi vor dispărea de pe harta politică a României”.
Liderul PSD Satu Mare spune că democrat-liberalii mai au nouă primari însă îi roagă pe liderii PDL să spună „de câţi mai au ei ştire că fac parte din PDL?”. Govor spune că în judeţ sunt patru viceprimari ai PDL care, potrivit calculelor sale ar putea fi schimbaţi din funcţie.
În acelaşi contex, Mircea Govor s-a referit şi la Forţa Civică, un partid situat la 2,78%, potrivit rezultatelor ultimelor alegeri. „Pe cine vor ăştia să schimbe?” se întreabă liderul PSD Satu Mare. Potrivit celor declarate de Mircea Govor „Forţa Civică a fost inventat la Satu Mare de un foarte arogant important, sau cel puţin aşa crede el, funcţionar public. Eu îi recomand, în mod public să se retragă din instituţiile statului şi să meargă la Forţa Civică”, spune acesta. Mircea Govor a refuzat să dezvăluie numele funcţionarului public care ar sta în spatele Forţei Civice Satu Mare spunând doar că „o să vă daţi seama când o să-l schimb din funcţie”.

2 Comentarii la "Mircea Govor declară război PDL-iştilor din teritoriu"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.