Regal de muzică folclorică la Casa de Cultură a Sindicatelor (galerie foto)

avram-iancu-sm12avram-iancu-sm01avram-iancu-sm02 avram-iancu-sm16 avram-iancu-sm15 avram-iancu-sm14 avram-iancu-sm13 avram-iancu-sm11 avram-iancu-sm10 avram-iancu-sm09 avram-iancu-sm08 avram-iancu-sm07 avram-iancu-sm06 avram-iancu-sm05 avram-iancu-sm04 avram-iancu-sm03
Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare a găzduit duminică (8 iunie) seara un spectacol omagial dedicat lui Avram Iancu, eveniment care a încheiat seria de manifestări organizate în memoria „Crăişorului munţilor”. La spectacol au participat sute de sătmăreni veniţi să asiste la regalul folcloric pregătit de organizatori.
Dintre oficialităţi la eveniment au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef şi viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca. Spectacolul a debutat cu intonarea imnului Societăţii Cultural-Patriotice „Avram Iancu” după care pe scenă au urcat artiştii, oferind spectatorilor un regal de muzică folclorică de neuitat. Dintre interpreţii care au încântat auzul auditoriului îi amintim pe Veta Biriş, Dumitru Fărcaş, Petrică Mureşan, etc.
Seria de manifestări s-a încheiat cu Balul Societăţii Cultural-Patriotice „Avram Iancu”, eveniment care în acest an a ajuns la a X-a ediţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.