Mihai Oşan este câştigătorul trofeului concursului „Olimpiada Satelor din Transilvania” (galerie foto)

Mihai OsanMihai Osan (stanga) si David Coroianolimpiada-matematica-sm02Andrei BudDavid Coroian olimpiada-matematica-sm05 olimpiada-matematica-sm04 olimpiada-matematica-sm03
Trofeul Concursului interjudeţean de Matematică „Olimpiada Satelor din Transilvania” râmâne în judeţul Satu Mare. După ce anul trecut înalta distincţie a fost câştigată de David Coroian, la acea vreme elev în clasa a IV-a la Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” de la Medieşu Aurit, în acest an trofeul a fost cucerit de Mihai Oşan de la Şcoala Gimnazială Culciu Mare. Mihai a obţinut punctajul maxim, 100, fiind singurul concurent din cei 114 olimpici care au scris o lucrare perfectă în cadrul concursului de sâmbătă, 7 iunie.
La festivitatea de premiere au participat şi olimpicul internaţional la matematică, Andrei Bud (originar din Negreşti-Oaş), respectiv David Coroian, invitat să înmâne trofeul câştigătorului din acest an. În prezent David este elev în clasa a V-a la Şcoala cu clasele I-VIII „Grigore Moisil” din Satu Mare. Având în vedere că frecventează o şcoală de la oraş, în acest an David Coroian nu a mai participat la „Olimpiada Satelor din Transilvania”.
În continuare vă prezentăm lista elivilor din judeţul Satu Mare, premiaţi la cea de-a IV-a ediţie a Concursului interjudeţean de Matematică „Olimpiada Satelor din Transilvania”:
Clasa a IV-a:
Locul I
Laura Glodean – Şcoala Gimnazială Decebal
Clasa a V-a:
Locul III:
Kaitar Ferenc – Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” Medieşu Aurit
Menţiune:
Karolina Şiket – Şcoala Gimnazială Păuleşti
Clasa a VI-a:
Locul I:
Mihai Oşan – Şcoala Gimnazială Culciu Mare
Locul II:
Aura Robaş – Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” Medieşu Aurit
Menţiune:
Melisa Sălăjan – Şcoala Gimnazială Culciu Mare
Clasa a VII-a:
Locul II:
Mădălina Zele – Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” Medieşu Aurit
Clasa a VIII-a:
Locul I:
Bianca Gros – Şcoala Gimnazială Apa.
Totodată, Mihai Oşan a câştigat şi trofeul concursului, ce i-a fost înmânat de laureatul ediţiei de anul trecut, David Coroian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.