S-a dat startul Concursului Naţional de dans sportiv „Cupa Sătmarului” 2014 (galerie foto)

dans-satumare01dans-satumare02dans-satumare03 dans-satumare04 dans-satumare05 dans-satumare06 dans-satumare07 dans-satumare08 dans-satumare09 dans-satumare10 dans-satumare11dans-satumare12 dans-satumare13 dans-satumare14 dans-satumare15dans-satumare16 dans-satumare17 dans-satumare18 dans-satumare19
Vedeta PRO TV, Mihai Petre a venit la Satu Mare pentru a participa în acest weekend la cea de-a IV-a ediţie a Concursului Naţional de dans sportiv „Cupa Sătmarului”. Deschiderea festivă a competiţiei a avut loc azi, 7 iunie, de la ora 18.00, în Sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre.
Festivitatea de deschidere a debutat cu dansul copiilor, pepiniera „Royal Dance Club” Satu Mare, după care a urmat parada dansatorilor care vor evolua în cadrul competiţiei. Dintre oficialităţi la eveniment au participat cei doi viceprimari ai municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Radu Roca şi Marcela Papici.
„Mă bucur că la Satu Mare se organizează competiţii de o asemenea frumuseţe. Sunt fericit să particip la un asemenea eveniment care îmi umple sufletul de bucurie”, a declarat Mihai Petre înainte de deschiderea oficială a concursului.
Competiţia continuă şi duminică, 8 iunie, cu începere de la ora 09.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.