Andreea Paul: „Repornim motoarele dreptei în Satu Mare cu PDL şi PNL”

Conferinta-PDL
Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan şi deputatul democrat-liberal Andreea Paul au recunoscut azi, 6 iunie, într-o conferinţă de presă că negocierile cu PNL avansează destul de greu la Satu Mare. „Lucrurile avansează forte repede la nivel naţional. La nivel local am început discuţiile informale”, a declarat deputatul Andreea Paul.
Cu privire la realizarea de majorităţi la nivelul consiliilor locale din judeţul Satu Mare, Petre Mureşan spune că sunt multe localităţi unde sunt discuţii „şi cu siguranţă vor fi schimbaţi şi unii viceprimari PSD”. Cu toate acestea liderul PDL a evitat să nominalizeze câteva dintre comunele vizate.
În ceea ce priveşte stadiul negocierilor cu PNL Satu Mare, Mureşan a subliniat faptul că „încă nu este constituit şi validat Boroul Local al PNL Satu Mare. Rămâne să vedem ce e de făcut după validarea noii conduceri. Noi am purtat câteva discuţii informale cu domnul Nicoară dar în acest moment nu doresc să comentez mai mult pe marginea acestui subiect”.
Andreea Paul spune că „sătmărenii au nevoie de o alternativă de dreapta, şi o vor avea. Repornim motoarele dreptei în Satu Mare cu PDL şi PNL”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.