Ucigaşul din Odoreu va fi dus vineri în faţa instanţei

catuse
Gheorghe Nichita, bărbatul din Odoreu care şi-a ucis mama la începutul lunii mai, va fi dus vineri, 6 iunie în faţa instanţei, magistraţii Tribunalului Satu Mare urmând să decidă cu privire la prelungirea mandatului de arestare preventivă cu încă 30 de zile. Crima a avut loc în seara zilei de 9 mai.
Criminalul a fost reţinut pentru 24 de ore pe data de 10 mai, iar ulterior magistraţii sătmăreni au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Cadavrul femeii de 81 de ani a fost „găsit” chiar de către fiul acesteia, Gheorghe Nichita. Bărbatul a anunţat vecinii că şi-a găsit mama moartă în casă şi că lucrurile toate erau întoarse. În urma cercetărilor efectuate toate indiciile au condus spre fiul femeii decedate ca fiind posibilul criminal.
Potrivit unor surse judiciare bărbatul şi-a ucis mama din cauza averii pe care femeia dorea să o împartă între cei doi copii ai săi, însă criminalul nici nu vroia să audă de aşa ceva. În seara tragediei, Gheorghe Nichita s-a întors beat de la cârciumă, s-a certa cu mama sa după care a început să o bată. În urma loviturilor primite femeia a decedat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.