Salon VIP la Secţia de Diabetologie a Spitalului Vechi

salon-vip1salon-vip2salon-vip3
Începând de azi, 5 iunie, Secţia de Diabetologie şi boli metabolice din cadrul Spitalului Vechi are un salon VIP, amenajat cu sprijinul „Lions” Club Satu Mare. Potrivit preşedintelui filialei sătmărene a „Lions” Club, Claudiu Figula, valoarea investiţiei este de aproximativ 10.000 de lei.
Inaugurarea salonului a avut loc azi de la ora 12.00, în prezenţa managerului Spitalului Judeţean Satu Mare, Erica Venemozer, a directorului medical, dr. Paula Mare, directorului de îngrijiri medicale Gabriela Opriş, şefului Secţiei de Diabetologie, dr. Iosif Szilagyi şi ai reprezentanţilor „Lions” Club Satu Mare.
Salonul cu două paturi şi baie modernă oferă condiţii civilizate pentru pacienţii care doresc ca pe durata spitalizării să fie internaţi în acel spaţiu. Contravaloarea unei zile de spitalizare este de 50 de lei. Condiţia impusă de reprezentanţii „Lions” Club este ca din banii adunaţi la început să se achiziţioneze un frigider, un cuptor cu microunde şi un televizor, pentru completarea dotărilor acelui salon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.