„Gala Olimpicilor Sătmăreni” (galerie foto)

gala-olimpicilor-sm07gala-olimpicilor-sm01gala-olimpicilor-sm02 gala-olimpicilor-sm04 gala-olimpicilor-sm05 gala-olimpicilor-sm06 gala-olimpicilor-sm08 gala-olimpicilor-sm09 gala-olimpicilor-sm10 gala-olimpicilor-sm12 gala-olimpicilor-sm13 gala-olimpicilor-sm14 gala-olimpicilor-sm15gala-olimpicilor-sm16 gala-olimpicilor-sm17 gala-olimpicilor-sm18 gala-olimpicilor-sm19 gala-olimpicilor-sm20 gala-olimpicilor-sm21 gala-olimpicilor-sm22 gala-olimpicilor-sm23 gala-olimpicilor-sm24 gala-olimpicilor-sm25
192 de elevi participanţi la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare, respectiv 153 de dascăli au fost invitaţii „Galei Olimpicilor Sătmăreni” un eveniment organizat pentru a doua oară la Satu Mare. Întâlnirea olimpicilor cu profesorii a avut loc pe Pasajul „Corneliu Coposu”, de unde, participanţii au pornit în ritm de fanfară spre Casa de Cultură a Sindicatelor.
După ce s-au semnat în „Cartea de Onoare” invitaţii au trecut pragul Casei de Cultură a Sindicatelor, locul de desfăşurare a festivităţii de premiere. Dintre oficialităţi la eveniment au participat subprefectul Altfatter Tamas, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, respectiv viceprimarii municipiului Satu Mare, Marcela Papici şi Radu Roca.
În luările de cuvânt oficialităţile i-au felicitat atât pe olimpici cât şi pe îndrumătorii acestora pentru performanţele obţinute, după care a urmat decernarea premiilor.
Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.