Un nou contract de lucrări semnat de Apaserv

contract-apaserv2
Azi, 4 iunie a avut loc semnarea contractului de reabilitare a conductei de aducţiune pentru oraşul Negreşti-Oaş, acesta fiind cel de-al XII-lea contract de lucrări parafat în cadrul programului de investiţii „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Satu Mare”.
La eveniment au participat primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, directorul SC Apaserv Satu Mare SA, Dan Stegerean dar şi reprezentanţi ai asocierii de companii SC Silcomprest SRL, respectiv SC Depona Edilitare şi Comerţ SRL, câştigătoarea licitaţiei de lucrări.
În luarea de cuvânt primarul Dorel Coica s-a arătat nemulţumit de faptul că preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef nu este prezent la semnarea contractelor din moment ce lucrările de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă, vizează întreg judeţul. „Poate ar trebui să organizăm aceste semnări de contracte în funcţie de programul domnului preşedinte Ştef, ca să poată participa şi el deoarece lucrările vizează întreg judeţul nu doar municipiul Satu Mare”, a declarat Coica.
Valoarea totală a contractului semnat azi este de 3.572.925,95 lei, fără TVA. Perioada de derulare a contractului este de 16 luni la care se adaugă o perioadă de notificare a defectelor de 12 luni.
Obiectivul principal al acestui contract de lucrări îl reprezintă eliminarea pierderilor de apă ce se înregistrează în prezent la aducţiunea Negreşti-Oaş. Lucrările vor consta în reabilitarea conductelor de aducţiune pe o lungime de 6,1 km.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.