Sâmbătă, “Tour de Tur”, ediţia a IX-a

ciclism
Societatea Carpatină Ardeleană (SCA) Satu Mare organizează sâmbătă, 7 iunie a IX-a ediţie a competiției cicliste “Tour de Tur”. Locația principală a concursului va fi în zona lacului Mujdeni, iar traseul va traversa Ariile Protejate “Râul Tur”.
În cazul bărbaților traseul va avea o lungime de 50 de km, iar pentru femei de 40 de km. Competiția va fi organizată indiferent de condițiile meteo.
Concurenţii se pot înscrie în ziua competiţiei (7 iunie) în intervalul orar 08.00-10.00. Totodată, se pot face şi pre-înscrieri la: biroul SCA din Satu Mare (strada Tudor Vladimirescu, nr. 9, biroul 10) de luni până vineri între orele 09.00 și 16.00; la cafeneaua „Red Hat Caffe” (Bulevardul „Ion C. Brătianu”, nr: 3); în magazinul ciclist „Loui`s Bike” (str. Avram Iancu, nr. 19) şi la Pub-ul „Back Door” (strada Tudor Vladimirescu, nr. 34). În ultimele trei locaţii înscrierile se fac în timpul programului de lucru.
Taxa de înscriere în cazul pre-înscrierilor este de 20 de lei pentru participanții sub 18 ani și de 30 de lei pentru adulți. În cazul înscrierilor făcute la fața locului taxa de înscriere este de de 25 de lei pentru minori și de 35 de lei pentru adulți.
Concursul este deschis tuturor persoanelor care au împlinit 14 ani și acceptă regulamentul competiţiei. Regulamentul concursului este accesibil pe situl concursului www.tourdetur.tur-info.ro
Premiile vor fi acordate în fiecare categorie pentru primii trei concurenți, după cum urmează: premiul I – 500 lei, premiul II – 300 lei și premiul III – 100 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.