A fost inaugurat Centrul Judeţean de Informare Turistică Satu Mare

cj-informare-turisticacj-informare-turistica1cj-informare-turistica2 cj-informare-turistica3cj-informare-turistica4
Azi, 3 mai a avut loc inaugurarea Centrului de Informare Turistică a judeţului Satu Mare, care îşi are sediul în incinta Muzeului de Artă din Piaţa Libertăţii. De acum încolo, turiştii vor avea posibilitatea să primească informaţii cu privire la obiectivele turistice din judeţ, traseele, orarele de vizitare a muzeelor dar şi cu privire la posibilităţile de cazare sau petrecere a timpului liber.
Dintre oficialităţi la eveniment au paticipat preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef, vicepreşedinţii Mircea Govor şi Rudolf Riedl, viceprimarul municipiului, reşedinţă de judeţ, Marcela Papici, consilieri locali, judeţeni şi şefi de instituţii.
După slujba de sfinţire oficiată de protopopul Ioan Socolan a avut loc tăierea panglicii inaugurale a sediului Centrului de Informare Turistică.
În luarea de cuvânt Adrian Ştef a declarat că acesta este un moment istoric pentru judeţul Satu Mare şi că „de acum putem spune că cu adevărat de ocupăm de turism în judeţul Satu Mare”.
Centrul va fi deschis de luni până vineri între orele 09.00 şi 17.00, iar sâmbătă în intervalul orar 10.00-14.00. Duminică, Centrul Judeţean de Informare Turistică este închis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.