18 iunie – pronunţarea în cazul pedofilului Adrian Nistor

parinti-copil-abuzat
Azi, 3 iunie a avut loc un nou termen în dosarul lui Adrian Nistor, tânărul acuzat de corupţie sexuală. Acesta a ajuns în faţa justiţiei după ce în vara anului trecut (2013) a abuzat sexual un copil de 7 ani. Părinţii copilului spun că s-a încercat tergiversarea cazului, până ce la sfârşitul anului trecut întâmplarea a ajuns în atenţia opiniei publice, moment în care a fost demarată ancheta în acest dosar.

Aşa cum s-a întâmplat şi la şedinţa precedentă (6 mai 2014) pedofilul a lipsit şi de această dată de la proces. La şedinţă a fost prezentă bunica lui Nistor şi fosta soacră a acestuia, cele două femei fiind audiate de către judecătoarea de caz.
Bunica şi-a lăudat nepotul spunând că este „un băiat bun, care vorbeşte frumos” şi că toate acuzele care i se aduc sunt minciuni. Mai mult decât atât, în ciuda probelor existente la dosar bătrâna a declarat că Nistor nu este scandalagiu, bătăuş sau consumator de droguri şi că nu are nimic de a face cu acuzele care i se aduc. În schimb, fosta soacră a pedofilului l-a caracterizat destul de grav pe Nistor numindu-l pe acesta „un drogat, un proxenet, un agresiv şi un alcoolic”. Femeia a declarat în faţa instanţei că într-adevăr Nistor la corupt pe copil şi că acesta merită să ajungă după gratii.
În luarea de cuvânt procurorul a propus schimbarea încadrării juridice din “corupţie sexuală” în “agresiune sexuală” şi a cerut pedeapsă cu executare pentru săvârşirea acestor fapte, având în vedere că toate elementele şi probele arată că Nistor este vinovat.
Pronunţarea în acest caz va avea loc în data de 18 iunie 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.