Ovidiu Silaghi a primit azi certificatul de deputat

silaghi-deputat-sm
Judecătorul Mihai Coman i-a înmânat azi, 2 iunie certificatul de deputat lui Ovidiu Silaghi, cel care a câştigat mandatul în urma alegerilor parlamentare parţiale din Colegiul 2, scrutin ce s-a desfăşurat pe data de 25 mai.
La evenimentul care a avut loc în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ au participat şi subprefectul Altfatter Tamas, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, respectiv primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica.
În luarea de cuvânt deputatul Ovidiu Silaghi le-a mulţumit tuturor celor care l-au votat şi au avut încredere în el. „Mulţumesc celor care m-au votat, celor care au avut încredere în candidatura mea şi tuturor celor care m-au ajutat în această campanie electorală. Alegerile din 25 mai au dovedit că cei care au fost alături de noi au fost mai mulţi decât cei care au strigat după noi”, a declarat Silaghi.
„Mă simt bucuros să mă aflu la înmânarea acestui certificat de deputat lui Ovidiu Silaghi care a candidat din partea Alianţei PSD-UNPR-PC. Sunt bucuros că avem doi deputaţi în Parlamentul României”, a conchis Mircea Govor.
Primarul Dorel Coica a subliniat faptul că a avut o bună colaborare cu Ovidiu Sialghi pe vremea când era ministru al Transporturilor şi şi-a manifestat încrederea că această relaţie va fi cel puţin la fel de bună ca şi până acum.

Un Comentariu la "Ovidiu Silaghi a primit azi certificatul de deputat"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.