Accident cu doi morți și 7 răniți la Lazuri

Accident-mortal-smurd
Două femei, una în vârstă de 23, iar a doua de 60 de ani au murit într-un accident de circulaţie ce a avut loc pe raza localităţii Lazuri. Totodată, şapte persoane au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Dintre acestea, trei au suferit răni grave. Tragedia a avut loc în noaptea de sâmbătă, 31 mai, spre duminică, 1 iunie, în jurul orei 00.20.
Potrivit anchetatorilor, un tânăr de 28 de ani, Gabriel S., în timp ce conducea un microbuz Mercedes Vito pe raza localităţii Lazuri, la intersecţia străzilor Principală cu Satu Mare, nu a acordat prioritate de trecere unei Toyota Corolla, condusă regulamentar de Nicolae C., de 38 ani, şi a intrat în coliziune cu acesta.
În urma impactului, Juliana F., de 23 de ani, pasageră în Toyota şi Anuţa T., de 60 ani, pasageră în Mercedes au decedat, iar cei doi şoferi şi o pasageră din maşina marca Mercedes au fost grav răniţi.
Totodată, alte patru persoane, pasagere în microbuz, au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare, Constantin Demian, trei din cele şapte victime au fost internate în spital. Demian spune că un bărbat în vârstă de 28 de ani (şoferul microbuzului), a suferit multiple traumatisme la nivelul membrelor, toracelui, craniului şi abdomenului. După examenul CT s-a constatat că victima a suferit şi o ruptură de splină motiv pentru care s-a practicat splenectomia (organul a fost extirpat chirurgical). Victima este internată în momentul de faţă în cadrul secţiei de Chirurgie.
Alte două victime, un bărbat în vârstă de 37 de ani, care s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral acut (TCCA) şi o fractură de claviculă, respectiv o femeie, în vârstă de 55 de ani, cu un TCCA, au fost internate în secţia de Chirurgie.
Pentru restul victimelor accidentului, printre care şi un copil de 13 ani, medicii de gardă au propus internarea în cadrul SJU Satu Mare. Victimele au refuzat însă spitalizarea, fapt consemnat, sub semnătură proprie, în fişele întocmite la Unitatea de Primire Urgenţe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.