Locuinţe ANL pentru medicii tineri

anl-medici
Consilierii judeţeni au votat în şedinţa de azi, 30 mai, trecerea clădirii de pe strada Tudor Vladimirescu nr. 7 în administrarea Agenţiei Naţionale a Locuinţelor (ANL). Este vorba despre imobilul în care cu ani în urmă a funcţionat Colegiul Medicilor dar şi un laborator de Radiologie pulmonară, însă în prezent clădirea este părăsită.
Potrivit celor declarate de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef acesta este primul pas spre reabilitarea şi amenajarea în clădirea respectivă a 22 de locuinţe pentru absolvenţii facultăţilor de medicină pe care conducerea instituţiei vrea să-i atragă la Satu Mare. „Ne-am gândit să amenajăm în acea clădire 22 de locuinţe pentru tinerii absolvenţi ai facultăţilor de medicină. Pentru a-i atrage la Satu Mare, trebuie să le oferim o locuinţă. Aceasta este doar o parte a strategiei de dezvoltare a sistemului de sănătate din judeţul nostru. Locuinţele gratuite sunt o facilitate pe care le-o putem oferi acestor tineri”, spune Ştef.
Preşedintele CJ a subliniat faptul că imobilul va fi administrat de ANL până la finalizarea investiţiei după care acesta va reveni Consiliului Judeţean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.