Hat la tine o fost, Sanyi dragă!

Alexandru-Panea
Proiectul de hotărâre cu privire la criteriile de punctare în cadrul concursului „Cea mai curată şi bine gospodărită comună din judeţul Satu Mare” a revenit pentru a treia oară pe mesele consilierilor judeţeni, dezbatere care a provocat şi câteva momente comice, savurate de către cei prezenţi.

După luni întregi de discuţii, în cadrul şedinţei de azi, 30 mai, consilierul PDL Alexandru Panea şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la faptul că nici până în prezent nu a primit documentaţia aferentă acestui proiect pentru a-l analiza în detaliu. În luarea de cuvânt Iosif Pinter i s-a opus lui Panea spunând că dosarul i-a fost înmânat chiar în şedinţa comisiei de specialitate din care fac amândoi parte. Mai mult decât atât, colegii de comisie ai lui Panea au susţinut că acesta s-a uitat peste document, neformulând nicio obiecţie. În ciuda argumentaţiilor colegilor săi, Panea a negat spunând că la el nu a ajuns documentaţia respectivă. Cu toate acestea Panea (ca şi cum ar fi cunoscut conţinutul documentaţiei respective) a declarat că executivul nu a luat în calcul niciuna dintre propunerile făcute în şedinţele anterioare de către consilieri pe marginea acestui proiect de hotărâre.

Auzind cele spuse, Pinter i-a replicat acestuia „Hat la tine o fost, Sanyi dragă !”, reuşind să destindă momentul oarecum tensionat din sala de şedinţe. În cele din urmă proiectul a trecut de votul consilierilor judeţeni care, după luni întregi de discuţii aprinse au căzut de acord să aplice regulamentul de anul trecut pentru desfăşurarea acestui concurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.