Copiii străzii, în turneu artistic prin şcoli şi licee sătmărene

copii-strazii
În perioada 29 mai-13 iunie, are loc turneul de prezentare a unui spectacol artistic ai căror actori sunt chiar copiii străzii, beneficiari ai serviciilor Asociaţiei “Stea”. Turneul a început azi, 29 mai, la Şcoala din Mădăras şi s-a bucurat de un real succes.
Evenimentul face parte din “Programul de dezvoltare personală bazat pe elemente de tradiţii culturale transfrontaliere” care are ca scop dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă şi a abilităţilor artistice a copiilor şi tinerilor implicaţi, aducându-le totodată numeroase beneficii prin: creşterea stimei de sine; îmbunătăţirea nivelului de autocunoaştere şi autoacceptare; dezvoltarea inteligenţei emoţionale şi a capacităţii de a se exprima etc., din cadrul proiectului “Pod Cultural Transfrontalier pentru Incluziune Socială”.
După turneul realizat în comunitatea locală sătmăreană, spectacolul Asociaţiei “Stea” va fi prezentat în cadrul unui festival internaţional organizat cu participarea tuturor partenerilor din proiect din România, Ungaria şi Ucraina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.