SERI POZITIVE – „Prietenii mei, îngerii”

Inger
„Prietenii mei, îngerii” este tema lunii iunie în cadrul „Serilor Pozitive” organizate la Satu Mare. Evenimentul se va desfăşura în data de 10 iunie, în intervalul orar 18.00-20.00 la sediul Asociaţiei „Consult Scolari” de pe strada Aurel Vlaicu nr. 151 din Satu Mare. Invitata serii este Corina Mihaela Şereş.
Îngerii sunt modul lui Dumnezeu de a ne spune că ne iubește și de a ne arăta cât de mult ne iubește. Fiind entități angelice, aceștia respectă liberul arbitru al fiecăruia din noi. Dacă îi chemăm, ei sunt foarte fericiți să ne ajute în absolut orice problemă, indiferent cât de nesemnificativă ne-ar părea nouă această problemă, însă dacă nu îi chemăm ei suferă și „plâng” alături de noi neputincioși, fără a ne putea întinde mâna de ajutor de care avem atâta nevoie.
În urmă cu aproximativ 10 ani, citind una din minunatele cărți ale scriitoarei Doreen Virtue, am descoperit ce ușor poți lua contact cu îngerii tăi, fie ei îngerii păzitori, sau unul din îngerii specializați pe domeniile de activitate de care ai nevoie, iar de atunci sunt secundă de secundă în viața mea.
Dintotdeauna am avut o relație foarte strânsă cu îngerii, chiar dacă nu întotdeauna am fost conștientă de asta. Din momentul în care am realizat ce viață minunată îți pot oferi, nu am contenit în a-i face prezenți în viața mea, la orice pas, la orice respirație, inclusiv pentru a-mi rezerva un loc de parcare, sau pentru a mă ajuta să ajung la timp, atunci când am impresia că timpul nu îmi ajunge.
Îngerii mi-au adus armonie, liniște, înțelepciune și foarte multă iubire. Este foarte simplu și la îndemâna oricui să îi aibă drept prieteni. Condiția esențială, și unică este de a solicita ajutorul acestora, oricând … când suntem într-o nevoie, când ne bucurăm, când vrem să mulțumim sau pur și simplu când e necesar să primim o îndrumare, o precizare la ceva sau o mână de ajutor.
Pentru a-i avea mereu în viața noastră nu este nevoie să folosim anumite cuvinte, sau incantații sau, știu eu, să citim ceva, ci pur și simplu să ne gândim la ei, și folosind cele mai firești cuvinte să le solicităm ajutorul.
Cum putem ști dacă am fost sau nu auziți? Foarte simplu: în drumul nostru putem găsi inexplicabil pene, monede, putem simți adieri răcoroase de vânt deși vântul nu suflă, mici scântei în colțul ochilor, numere sau cifre care se repetă …
Vă aștept cu drag să participați la „Seara Pozitivă” a lunii iunie. Sunt încântată să vă povestesc despre această lume minunată și plină de iubire.
Înscrierile pentru „Seara Pozitivă” din luna iunie se pot face aici: http://schimbarepozitiva.ro/prietenii-mei-ngerii/
La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsaţi ca banii să vă împiedice să veniţi la aceste seri. Setaţi-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.
Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Asociația „Consult Scolari”, Sătmăreanul, Revista „Zile şi Nopţi Satu Mare”, ProFM Satu Mare, SM Live, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare, Biblioteca Județeană Satu Mare și Asociaţia pentru Copii şi Tineri „ACT4U”.
Persoana de contact este Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect „Seri Pozitive” Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro
Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii pe teme bine definite conduse de oameni cu experienţă. Participând la astfel de întâlniri puteţi găsi soluții la problemele care vă frământă, puteţi socializa şi cunoaște oameni noi sau chiar lega prietenii. Întâlnirile din Satu Mare sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer, iar invitaţii sunt oameni din comunitate care vă pot inspira să faceţi schimbări pozitive în vieţile dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.