„Parada florilor”, la a VI-a ediţie

car-flori
Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Satu Mare, în parteneriat cu Primăria municipiului, reşedinţă de judeţ şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ), organizează duminică, 1 iunie cea de-a VI-a ediţie a „Paradei florilor”. Evenimentul se va desfăşura cu începere de la ora 11.30, cu pornire din fața Grădinei Romei din municipiul Satu Mare.
La paradă sunt invitaţi toţi sătmărenii care doresc să se alăture mișcării de sensibilizare a comunității privind importanța spațiilor verzi. Noutatea ediției din acest an va consta din alăturarea alaiului alcătuit din fanfară, carele alegorice ale agenților economici împodobite cu flori, copii îmbrăcați în costume realizate din materiale reciclabile și ai copiilor îmbrăcați în costume populare (oșenești, codrenești, maghiare și germane).
În continuare vă prezentăm programul ediţiei din acest an a „Paradei florilor”:
Ora 11.00-11.15: adunarea participanților în fața „Casei Verzi” din Grădina Romei
Ora 11.15: depunere de coroane la bustul lui Kiss Gedeon – Părintelui Grădinei Romei
Ora 11.30: pornirea din fața Grădinei Romei, a alaiului condus de mașinile alegorice ale agenților economici decorate cu flori, fanfara Forumului German, urmată de parada costumelor populare, și parada copiilor îmbrăcaţi în costume din materiale reciclabile, cadre didactice, organizatori, cetățeni. Parada se va finaliza în fața Catedralei Romano-Catolice, unde toți participanții vor putea lua parte la manifestările organizate de Primăria municipiului Satu Mare cu ocazia „Zilei Copilului”.
Participanţii la „Parada florilor” vor avea de parcurs următorul traseu: Grădina Romei – Calea Traian – B-dul I.C. Brătianu – P-ța Libertății – Catedrala Romano-Catolică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.