Un stâlp s-a răsturnat peste o maşină aflată în faţa Catedralei romano-catolice (galerie foto)

Stalprupt-satu-mare07Stalprupt-satu-mare01Stalprupt-satu-mare02 Stalprupt-satu-mare03 Stalprupt-satu-mare04Stalprupt-satu-mare05 Stalprupt-satu-mare06Stalprupt-satu-mare08 Stalprupt-satu-mare09 Stalprupt-satu-mare10 Stalprupt-satu-mare11 Stalprupt-satu-mare12
Un stâlp de iluminat public s-a răsturnat peste o maşină parcată în faţa Catedralei romano-catolice situată în Piaţa Libertăţii din Satu Mare. Accidentul a avut loc după ce un autocar care vroia să parcheze s-a agăţat de un cablu de la Romtelecom şi a smuls stâlpul de la loc. La faţa locului a ajuns şi primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, respectiv city-managerul Dan Băbuţ.
„Toţi stâlpii sunt la fel. Sunt ruginiţi şi putreziţi şi ar trebui schimbaţi. Aceşti stâlpi aparţin de Electrica şi am să-i invit să-mi explice această situaţie. Bine că nu au fost victime”, a declarat primarul Dorel Coica.
Potrivit city-managerului Dan Băbuţ stâlpul s-a răsturnat după ce autocarul care încerca să parcheze în faţa catedralei a agăţat un cablu aparţinând Romtelecom. „Cablul parţinând Romtelecom a fost prea jos. După părerea mea şoferul autocarului nu este de vină cu nimic deoarece în zonă nu există limitator de înălţime. Stâlpii aparţin de Romtelecom şi aţi văzut starea acestora”, spune Băbuţ.
Stâlpul în cauză s-a răsturnat peste o maşină aflată în parcare căreia i-a spart parbrizul din spate. Din fericire nu sunt victime.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.