PSD Satu Mare a crescut cu 8% faţă de precedentele alegeri europarlamentare

psd-satu-mare
„Faţă de precedentele alegeri europarlamentare, PSD a avut o creştere cu 8%, ceea ce nu este puţin lucru la nivelul judeţului Satu Mare, unde ponderea populaţiei maghiare este de aproximativ 40%. Dar am fost şi noi ajutaţi de dânşii, pentru că au fost şi maghiari care au votat cu noi şi pentru asta le mulţumim în mod special”, a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 27 mai. Liderul PSD Satu Mare spune că organizaţia pe care o conduce a fost felicitată de premierul Victor Ponta.

La întâlnirea cu presa au participat şi preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare, dr. Dorel Coica şi preşedintele TSD Satu Mare, Raul Băbţan.
„S-a văzut că dintre toate formaţiunile politice care au participat la aceste alegeri a câştigat alianţa noastră. Am câştigat şi în Colegiul 2, acolo unde a fost adevărata luptă. În Colegiul 2 am avut candidat împreună cu PNL dar am mers pe sigla PSD-UNPR-PC şi am avut un scor de 7 procente pete UDMR. La nivel de judeţ am mers cu PSD. Nici nu se punea problema”, a declarat Govor.
Preşedintele PSD Satu Mare a subliniat faptul că şi la aceste alegeri s-a văzut că electoratul este împărţit pe mai multe partide „ceea ce nu e un lucru rău. Problema este în judeţul Satu Mare unde electoratul românesc îşi împarte voturile la şase, şapte partide. Vreau să fac un apel ca în perspectivă să nu îşi mai împartă votul la nişte traseişti politici care sunt mulţi, mărunţi şi fără valoare. Sper ca în viitor, aceste voturi care au fost împărţite altor partide să ajungă la PSD, că aşa este normal”, spune Govor.
Totodată, Mircea Govor le-a mulţumit preşedintelui Consiliuului Judeţean, Adrian Ştef şi viceprimarului municipiului Satu Mare, Marcela Papici „pentru că au ajutat la refacerea USL în judeţul Satu Mare şi pentru modul în care au făcut campanie în Colegiul 2. În ceea ce priveşte problemele de la PNL, vreau să vă spun un lucru: PNL nu se poate debarasa aşa uşor de Ştef. Până la urmă e vorba de un preşedinte de Consiliu Judeţean. Oricum, noi vom merge împreună şi la alegerile din 2016”.
La rândul său, primarul Dorel Coica a declarat că persoanele care şi-au dat votul altor partide „au fost păcăliţi de nişte aventurieri, de oameni fără valoare”.

Un Comentariu la "PSD Satu Mare a crescut cu 8% faţă de precedentele alegeri europarlamentare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.