Dorel Coica intenţionează să interzică bannerele electorale în oraş

dorel-coica
Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica cere partidelor politice să-şi îndepărteze toate bannerele dar şi afişele electorale de pe raza municipiului, reşedinţă de judeţ. Edilul spune că dacă până joi, 29 mai, la ora 13.00 acestea nu vor fi îndepărate „se va ocupa administraţia locală de acest lucru iar facturile vor ajunge la sediile formaţiunilor politice”.
Dorel Coica spune că luni, 26 mai a lăsat partidele să se „dezmorţească, să se odihnească şi să savureze victoria”, dar până joi trebuie să cureţe oraşul de bannere şi afişe electorale. Edilul spune că a lăsat partidele, în mod voit să-şi cheltuiască banii cu bannerele „dar acum le spun, şi văd chiar ei că efectele nu sunt precum credeau. Prin afişaj nu poţi convinge mai mult de 1-2% din electorat. Au cheltuit sute sau milioane de euro pe bannere şi au văzut şi ei că afişajul nu şi-a făcut efectul”, spune Coica.
Totodată, primarul spune că în campaniile electorale viitoare nu va mai accepta amplasarea de bannere pe raza municipiului Satu Mare doar afişaj în locurile special amenajate.

Un Comentariu la "Dorel Coica intenţionează să interzică bannerele electorale în oraş"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.