Virgil Enătescu: „incidentul Tăriceanu nu afectează nici credinţa şi nici unitatea noastră ca partid politic”

Virgil-Enatescu
Într-o scurtă declaraţie de presă făcută azi, 23 mai preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene a PNL Satu Mare, acad. dr. Virgil Enătescu a subliniat faptul că „incidentul Tăriceanu nu afectează nici credinţa şi nici unitatea noastră ca partid politic. Nu s-au mai întâmplat dizidenţe? Nu s-au mai întâmplat lucruri deosebite? Eu nu am participat la şedinţa Biroului Judeţean dar am înţeles că adeziunea domnului Tăriceanu a fost votată. Nu a fost alegerea noastră dar acum să decidă cei de la Bucureşti ce e de făcut”.
Poziţia preşedintelui interimar al PNL Satu Mare vine după ce în cursul zilei de joi, 22 mai a declarat că nu acceptă primirea lui Călin Popescu-Tăriceanu în organizaţia judeţeană pe care o conduce. „La Satu Mare, ca preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene Satu Mare, nu am invitat şi nu accept primirea lui Călin Popescu-Tăriceanu în organizaţia noastră. Menţionez că aici sunt probleme foarte mari din cauza diversiunii. Am luptat, lupt şi voi lupta împotriva divizării PNL la nivel naţional. Nici cei din Organizaţia Satu Mare nu sunt toţi de acord cu primirea lui Tăriceanu în organizaţia noastră”, a menţionat joi, Virgil Enătescu.
Acesta a mai declarat că interimatul său va lua sfârşit duminică, 25 mai „când voi primi un şut în fund, asta doar aşa pentru a promova. Eu am fost numit aici pentru a menţine unitatea şi stabilitatea organizaţiei. Acestea sunt probleme destul de delicate dar peste care trebuie să trecem în mod civilizat”.
Cu toată revolta sa de ieri, Enătescu azi nu s-a mai împotrivit în niciun fel primirii lui Tăriceanu în organizaţia PNL Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.