PSD Satu Mare îi roagă pe sătmăreni să iasă duminică la urne

psd-satu-mare
În ultima conferinţă de presă susţinută înaintea alegerilor parlamentare parţiale din Colegiul 2 şi a scrutinului europarlamentar, conducerea PSD Satu Mare îi roagă pe sătmăreni să iasă duminică la urne şi să nu îşi irosească voturile pe tot felul partide şi candidaţi care nu aduc nimic bun pentru judeţul Satu Mare.

La conferinţa de presă organizată azi, 23 mai la sediulo PSD au participat preşedintele Organizaţiei Judeţene a formaţiunii politice, Mircea Govor, preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare, dr. Dorel Coica, deputatul Octavian Petric, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 2, Ovidiu Silaghi şi preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PSD Satu Mare, Manuela Rogoz.

În luarea de cuvânt Mircea Govor a vorbit despre investiţiile făcute în ultimii doi ani în judeţul Satu Mare „în condiţiile în care, timp de 10 ani, cei apropiaţi regimului Băsescu au făcut doar promisiuni. Îi rog pe sătmăreni, mai au câteva zile la dispoziţie, au posibilitatea să reanalizeze, să judece şi să cântărească în aşa fel încât să ajungă la concluzia că votând PSD-UNPR-PC, votul lor nu va merge în zadar”.

Ovidiu Silaghi a mulţumit pe această cale echipei sale de campanie pentru munca depusă, subliniind faptul că este încrezător în victoria sa de duminică.

Dr. Dorel Coica a făcut un apel sătmărenilor, cerându-le să iasă la vot „aşa ca şi cum m-aţi vota pe mine. Cei care m-au iubit, mă iubesc în continuare iar cei care nu m-au iubit, încep să mă iubească. Astfel, fac un apel prietenesc către toţi locuitorii municipiului Satu Mare să considere că votul de duminică i-l dau primarului. Aceste voturi vor duce spre o deschidere totală a Guvernului României, miniştrilor, europarlamentarilor şi vom fi sprijiniţi în mod special”, a declarat Coica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.