Concert Anna Lesko la Satu Mare (galerie foto)

anna-lesko-satu-mare29anna-lesko-satu-mare01anna-lesko-satu-mare02 anna-lesko-satu-mare04 anna-lesko-satu-mare03anna-lesko-satu-mare05 anna-lesko-satu-mare06 anna-lesko-satu-mare07anna-lesko-satu-mare08 anna-lesko-satu-mare15 anna-lesko-satu-mare14 anna-lesko-satu-mare13 anna-lesko-satu-mare12 anna-lesko-satu-mare11 anna-lesko-satu-mare10 anna-lesko-satu-mare09anna-lesko-satu-mare16 anna-lesko-satu-mare22 anna-lesko-satu-mare21 anna-lesko-satu-mare20 anna-lesko-satu-mare19 anna-lesko-satu-mare18 anna-lesko-satu-mare17anna-lesko-satu-mare23 anna-lesko-satu-mare28 anna-lesko-satu-mare27 anna-lesko-satu-mare26 anna-lesko-satu-mare25 anna-lesko-satu-mare24anna-lesko-satu-mare30 anna-lesko-satu-mare36 anna-lesko-satu-mare35 anna-lesko-satu-mare34 anna-lesko-satu-mare33 anna-lesko-satu-mare32 anna-lesko-satu-mare31
Sute de sătmăreni au participat ieri, 22 mai la concertul de susţinere a candidului Alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 2, Ovidiu Silaghi. Pe scena amenajată în parcul UFO din Micro 17 au urcat zeci de artişti dar şi personalităţi ale vieţii politice locale şi judeţene, respectiv preşedintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu.
În luarea de cuvânt preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef a declarat că „USL există la Satu Mare iar noi, politicienii, trebuie să ne continuăm proiectele. USL există şi este format din oameni şi nu din hârtii”, a declarat Ştef.

Ovidiu Silaghi a subliniat faptul că ziua de azi este una istorică pentru că PNL Satu Mare are un membru de partid care este preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.
Acesta din urmă a vorbit despre importanţa continuării proiectelor asumate în 2012 şi a felicitat conducerea PSD şi PNL că la Satu Mare „s-a găsit o formulă legală pentru ca Ovidiu Silaghi, un om cu o mare experienţă politică, să poată candida în Colegiul 2”.

După luările de cuvânt, pe scenă au urcat mai mulţi artişti însă punctul culminant al serii l-a reprezentat concertul oferit de Anna Lesko, solista care pur şi simplu a electrizat publicul sătmărean.

Un Comentariu la "Concert Anna Lesko la Satu Mare (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.