Cartierul Solidarităţii în atenţia PSD

coica1coica2coica3
Vineri (23 mai) după-amiază în cartierul Solidarităţii din municipiul Satu Mare echipa coordonată de preşedintele organizaţiei locale a PSD, nr. 14, Nicolae Glodean, a împărţit materiale electorale locuitorilor din zonă precum şi revista informativă prin care primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica prezintă proiectele care s-au realizat din 2012 şi care se mai află în derulare.

La întâlnirea cu cetăţenii au fost invitaţi primarul Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca şi consilierul local Manuela Rogoz. Pentru a afla cât mai multe de la cetăţeni, aceştia le-au ascultat doleanţele.

În parcul din Solidarităţii, la solicitarea locuitorilor se va amenaja un parc de joacă pentru copii, se vor monta băncuţe pe aleile din cartier, coşuri de gunoi şi se vor efectua lucrări pentru îmbunătăţirea iluminatului public.

Sătmărenii locului sunt nemulţumiţi şi de faptul că Lacul Cubic (care nu se află în patrimoniul municipiului) este total neîngrijit lucru care pune în pericol viaţa locuitorilor din cartierul Solidarităţii.

Primarul le-a promis cetăţenilor că se va ocupa de acest aspect şi nu rămâne indiferent la problemele pe care le au în zonă.
Membrii PSD, au transmis un mesaj de mobilizare pentru ziua votului arătând importanţa acestuia şi spijinul pentru candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare.
Din cinci în cinci ani, cetățenii Uniunii Europene își aleg reprezentanții în Parlamentul European, instituția ai cărei membri sunt aleși în mod direct și care le apără interesele în procesul decizional de la nivelul UE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.