Au început lucrările de reabilitare a drumului Satu Mare-Viile Satu Mare

asfaltare-viilesm1asfaltare-viilesm2asfaltare-viilesm3
Lucrările de reabilitare a tronsonului de drum ce leagă municipiul Satu Mare de comuna Viile Satu Mare au fost demarate azi, 23 mai. Potrivit specialiştilor din cadrul Consiliului Judeţean (CJ), lucrările vor fi finalizate în cel mult două săptămâni.

Stadiul de desfăşurare a lucrărilor a fost verificată în cursul acestei zile de conducerea CJ. Potrivit celor declarate de preşedintele CJ Satu Mare, Adrian Ştef tronsonul de drum aflat în lucru are o lungime de 10,8 km iar valoarea lucrărilor este de 2,68 milioane lei.

Se vor efectua lucrări de plombare, de tratare a burduşirilor, de înlăturare a denivelărilor după care se va aşterne un covor asfaltic pe tot tronsonul. „După 30 de ani drumul dintre Satu Mare şi Viile Satu Mare va fi reabilitat. Acesta este doar o parte a drumului deoarece, în acest an tronsonul dintre Viile Satu Mare şi Medişa o să-l întreţinem cu piatră iar la anul o să-l reabilităm. Până la sfârşitul mandatului nostru, deci până în 2016, vrem să reabilităm cel puţin 150 km de drumuri judeţene”, a declarat vicepreşedintele CJ, Mircea Govor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.