Adrian Ştef: „PNL Satu Mare votează Ovidiu Silaghi pe Colegiul 2”

papici-stef
„Am spus din momentul în care Ovidiu Silaghi şi-a depus candidatura pentru Colegiul 2 din partea Alianţei PSD-UNPR-PC, că PNL susţine această candidatură. Nu a fost o decizie locală, din moment ce de la centru putea fi desemnat un candidat din partea PNL pe acest colegiu, ceea ce nu s-a întâmplat”. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 23 mai de către preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Satu Mare, Adrian Ştef.
Alături de liderul liberal, la întâlnirea cu presa a participat şi preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PNL Satu Mare, Marcela Papici.
„Am mers cu susţinerea lui Ovidiu Silaghi în condiţiile în care juridic doar sub această formulă putea candida. Înainte de campania electorală pentru europarlamentare am discutat acest subiect cu preşedintele Crin Antonescu, care nu a refuzat această variantă, deoarece la Satu Mare avem o situaţie mai aparte având în vedere că UDMR reuşeşte să adune voturi. Astfel de alianţe au mai fost şi în anii ’90, dar şi în perioada 1996-2000 când partidele româneşti s-au unit pentru a obţine voturi. În Colegiul 2 trebuie să îl susţinem pe Ovidiu Silaghi, afirmaţia mi-o asum, însă precizez că nu am avut vreodată alte aşteptări de la membrii PNL decât să voteze PNL. Nu s-a pus vreodată problema ca în judeţ liberalii să voteze altceva. Doar în Colegiul 2 votăm Ovidiu Sialghi pentru continuitate şi votăm Ovidiu Silaghi din partea Alianţei PSD-UNPR-PC”, a declarat Ştef.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.