Preşedintele Senatului doreşte refacerea USL

Tariceanu
Aflat azi, 22 mai în vizită în judeţul Satu Mare, preşedintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu şi-a exprimat dorinţa cu privire la refacerea USL. Potrivit acestuia după europarlamentare ar fi nevoie de un congres al PNL unde să se discute despre refacerea coaliţiei.

Argumentându-şi poziţia Tăriceanu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că „o astfel de decizie ar fi bine să se ia într-un congres şi nu într-un cerc restrâns de putere din jurul preşedintelui”.

Referindu-se la percepţia liberalilor cu privire la acest aspect, preşedintele senatului spune că „există o diferenţă de percepţie şi atitudine la nivelul nivelul etajului superior şi marea masă a organizaţiilor, aceştia însemnând simpli membri, consilieri locali, primari. Marea masă este extrem de favorabilă refacerii USL-ului şi continuării proiectului politic. Dar o astfel de decizie ar trebui făcută după o largă consultare a bazei partidului adică nu trebuie să fie luată decizia exclusiv de liderii naţionali. Trebuie să ţinem cont de dorinţa membrilor şi acest lucru sper să se întâmple după alegerile din 25 mai”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.