Mihai Huzău: „Mesajul „alege ceva dulce”, scoate tinerii la vot

mihai-huzau
Candidatul Forţei Civice la alegerile europarlamentare din 25 mai, Mihai Huzău a declarat azi, 22 mai într-o conferinţă de presă că mesajul său „Alege ceva dulce”, scoate tinerii la vot şi are un impact considerabil în rândul acestora.

„Am devenit cunoscut la nivel naţional datorită mesajului „Alege ceva dulce”, iar aproape după patru săptămâni de campanie în care am explicat acest mesaj şi am căutat soluţii pentru problemele tinerilor, am ajuns la momentul concluziilor. În cadrul campaniei mele am ales întâlnirile directe pentru că eu consider că astfel pot transmite cel mai eficient mesajul meu. Am reuşit să organizez peste 10 întâlniri în Satu Mare, Medieşu Aurit, Odoreu şi Tăşnad, cu peste 150 de tineri”, a declarat Huzău.

Potrivit candidatului Forţei Civice „tinerii au cea mai slabă prezenţă la vot, iar acest lucru se întâmplă pentru că nu mai cred în alternative. De fiecare dată când politicienii s-au schimbat în urma alegerilor, aceştia au continuat să îi trateze pe tineri cu indiferenţă. Imediat după ce şi-au obţinut funcţiile vizate, şi-au orientat atenţia spre rezolvarea problemelor personale. Din cauza asta nu merg tinerii la vot! Din toate aceste motive tinerii vor altceva, vor un alt tip de politică, un alt gen de politicieni, care să le rezolve problemele şi să le lase un gust plăcut”.

Mihai Huzău spune că dacă va reuşi să determine tinerii să meargă la vot „consider campania mea câştigătoare, iar dacă aceştia vor acorda votul echipei din care fac parte, mă voi simţi şi mai determinat să continui proiectele începute”.

2 Comentarii la "Mihai Huzău: „Mesajul „alege ceva dulce”, scoate tinerii la vot"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.