Kereskenyi Gabor: „Szabi are o bancă liberă în rândul grupului parlamentar a UDMR”

udmr-satu-mare2
„Noi, cei de la UDMR am fost singurii care am făcut o campanie pozitivă, fără atacuri la persoană. Am făcut o campanie bazată pe proiecte fără să venim cu promisiuni deşarte”, a declarat preşedintele Organizaţiei Municipale a UDMR Satu Mare, senatorul Pataki Csaba, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 22 mai la sediul formaţiunii politice pe care o reprezintă.
La întâlnirea cu presa au participat ministrul Mediului, Attila Korodi, deputaţii Erdei D. Istvan şi Gabor Kereskenyi dar şi candidatul UDMR pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 2, Nagy Szabolcs.
Potrivit liderilor prezenţi la conferinţa de presă UDMR a dus o campanie corectă, bazată pe proiecte şi „fără promisiuni deşarte, aşa cum au făcut alte partide politice. Noi ne-am ţinut departe de acea banneriadă, sau nici nu ştiu cum să-i mai spun. La nivelul municipiului Satu Mare am avut doar patru bannere, în rest am mers pe principiul campaniei uşă la uşă deoarece considerăm că o strângere de mână şi faptul că stai de vorbă cu oamenii face mai mult decât sute de bannere, afişe şi fly-ere. Noi suntem convinşi că la sfârşitul campaniei vom avea un deputat din partea UDMR în Colegiul 2. De fapt Szabi are o bancă liberă în rândul grupului parlamentar a UDMR”, a declarat Kereskenyi.
Convins de victoria în Colegiul 2 s-a arătat şi senatorul Pataki Csaba care a declarat că UDMR este singura formaţiune care „a făcut o campanie pozitivă, fără atacuri la persoană”.
„Am ales campania uşă la uşă, pentru a afla problemele cu care se confruntă oamenii şi în mare parte am reuşit. Am încrede în alegători şi ştiu că duminică seara vom câştiga alegerile în Colegiul 2”, a declarat Nagy Szabolcs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.