Călin Popescu Tăriceanu s-a înscris în PNL Satu Mare

tariceanu-stefTariceanu
Aflat azi, 22 mai în vizită la Satu Mare pentru a susţine candidatura lui Ovidiu Silaghi pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 2, preşedintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu a acceptat invitaţia făcută de preşedintele Consiliului Judeţean, respectiv al Organizaţiei Municipale a Partidului Naţional Liberal, Adrian Ştef de a se înscrie în PNL Satu Mare.
Astfel, Tăriceanu revine membru al formaţiunii liberale după ce a demisionat pe data de 26 februarie 2014 din Partidul Naţional Liberal, pe fondul poziţiei sale exprimate cu privire la ieşirea PNL de la guvernare.
Propunerea a venit la sfârşitul întâlnirii cu autorităţile locale. Invitaţia făcută de preşedintele Consiliului Judeţean a fost acceptată imediat de către Tăriceanu, iar răspunsul acestuia „accept” a fost aplaudată de către liberalii prezenţi în sală.
Fostul premier a declarat că de multă vreme îl frământă problema PNL-ului şi revenirea sa în sânul acestui partid politic. „Acesta este crezul meu de care nu pot să mă dezic”, a declarat Tăriceanu. Cu privire la revenirea în PNL şi îndeosebi la înscrierea sa în organizaţia sătmăreană a Partidului Naţional Liberal acesta a declarat că „este idea la care m-am gândit şi mă frământă de multă vreme. Nu stau pe gânduri şi accept”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.