UDMR Satu Mare, atac la conducerea Consiliul Județean și a Primăriei municipiului

UDMR
Senatorul UDMR Pataki Csaba acuză actuala administraţie că „îşi arogă merite necuvenite” şi se laudă că a adus în judeţul Satu Mare 25 de milioane de lei, bani pentru investiţii. Potrivit acestuia administraţia anterioară, cea a UDMR, a atras sume mult mai importante atât în domeniul sănătăţii cât şi în ceea ce priveşte extinderea reţelelor de apă şi canalizare proiecte semnate înainte de 2012 şi care sunt implementate în mandatul actualei administraţii. Pataki şi-a exprimat nemulţumirea în cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 20 mai, avându-l alături pe consilierul municipal Magyar Lorand.

„25 de milioane nu este o sumă foarte mare decât pentru cei care se gândesc în bani vechi. De fapt toate judeţele au primit bani. Să nu credeţi că am primit doar noi, pentru că avem ochi frumoşi sau cine ştie pentru ce. În administraţiile anterioare noi am adus sume mult mai mari, de ordinul sutelor de mii de lei şi nu s-a făcut atâta tam-tam. De exemplu, pentru investiţii în sănătate am adus 50 de milioane de lei. Pentru închiderea unor rampe ecologice alte zeci de milioane, iar proiectul de extindere a reţelelor de apă şi canalizare a fost pornit încă pe vremea noastră”, spune Pataki.
Totodată, senatorul UDMR s-a referit şi la proiectul centurii de ocolire a municipiului Satu Mare care include cel de-al treilea pod peste Someş despre care spune că la începutul acestui an UDMR a fost singurul partid politic care a susţinut în Parlament necesitatea acestui proiect „iar toţi ceilalţi au votat împotrivă. Acuma constat că domnul Ponta a venit din nou cu aceste promisiuni. Cei care erau înverşunaţi împotriva acestei idei în februarie-martie, nu ar trebui să fie mândri acum de acest lucru”.
Continuând ideile senatorului Pataki Csaba, consilierul municipal Magyar Lorand s-a referit la unele aspecte de la nivelul municipiului Satu Mare. Potrivit acestuia „realizările Consiliului Local Satu Mare se prezintă ca fiind munca unui partid politic. Bugetul municipiului Satu Mare, bugetul votat de Consiliul Local în ultima vreme se foloseşte pentru promovarea unei formaţiuni politice. Observ că munca Consiliului Local este vândută oamenilor prin punga unui partid politic. Se inaugurează străzi, parcări, se premiază copii şi sportivi. Este foarte bine, dar noi credem că aceste premieri, aceste inaugurări nu trebuie făcute doar în campania electorală. Conducerea care a fost înainte a fost mult mai realistă, fără să facă atâta populism”.

Un Comentariu la "UDMR Satu Mare, atac la conducerea Consiliul Județean și a Primăriei municipiului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.