Finalistul concursului „Norway Got Talent” va concerta joi la Filarmonica „Dinu Lipatti”

Bogdan-Ota
Compozitorul şi pianistul Bogdan Ota, finalistul concursului „Norway Got Talent”, în 2011, va concerta joi, 22 mai în premieră la Satu Mare. Pe lângă lucrările muzicale incluse pe primul CD intitulat „Day of Wrath”, Bogdan Ota (pian), Emerich Ghercă (violoncel) şi Radu Cotoman (vioară) vor interpreta şi compoziţii ce vor fi incluse pe viitorul lor album. Concertul de joi va avea loc de la ora 19.00 la Filarmonica „Dinu Lipatti” iar preţul unui bilet este de 30 de lei.

În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 20 mai la Filarmonică, Bogdan Ota a anunţat că în deschiderea concertului de joi vor cânta două tinere talente, din Oradea şi Satu Mare, cărora le vor fi donate o parte din încasări.

Totodată, Ota spune că în toamna acestui an va efectua un turneu în care este inclus şi municipiului Satu Mare, ocazie cu care va susţine un concert alături de orchestra Filarmonicii „Dinu Lipatti”.

Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană și unul dintre artiștii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universității de Arte “George Enescu” din Iași, artistul român a ajuns extrem de cunoscut și apreciat în întreaga lume o dată cu participarea sa la competiția “Norway Got Talent”, în 2011, unde a înregistrat un succes fulminant.

Biletele s-au pus în vânzare la Filarmonică, iar rezervări se pot face la numărul de telefon: 0768.601.779. Prețul unui bilet de intrare este de 30 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.