SC Apaserv SA a câştigat concursul „Detecţia pierderilor de apă” organizat la Alba Iulia

Apaserv1
În perioada 14-16 mai, Alba Iulia a găzduit cea de-a VII-a ediţie a Concursului “Detecţia pierderilor de apă”, competiţie la care SC Apaserv SA a câştigat locul I. Echipa din Satu Mare, alcătuită din trei membrii a fost condusă de inginerul Tiberiu Matuz.

Detalii despre concurs au fost oferite de către primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica şi directorul SC Apaserv SA Satu Mare, Dan Stegerean în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 19 mai în sala mică de şedinţe a Consiliului local.

Potrivit celor declarate de Stegerean la această ediţie au fost prezenţi peste 70 de specialişti, reprezentând 23 de operatori regionali. Acest eveniment a fost compus din două secţiuni, şi anume, o parte practică în teren şi una teoretică, în cadrul seminarului.

Echipele au avut de parcurs patru trasee pentru fiecare având la dispoziţie 30 de minute, fiind supravegheaţi de arbitri de concurs. Probele au fost de patru tipuri, putându-se utiliza aparatură specifică de detectare a pierderilor de apă.

Având în vedere că echipa SC Apaserv SA Satu Mare a dat dovadă de constanţă pe parcursul întregii competiţii, la final acesta s-a situat pe prima poziţie, câştigând campionatul. În nici unul dintre cazuri eroarea de indicare nu a fost mai mare de 40 cm faţă de locul real.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.