Candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC apreciaţi la Carei

psd-carei

Echipa PSD alcătuită din tineri social-democraţi şi membrii Organizaţiei Carei au împărţit azi, 19 mai materiale electorale şi au stat de vorbă cu locuitorii oraşului.

În piaţa din Carei, sloganul campaniei “Mândri că suntem români!” dar şi obiectivele candidaţilor Alianţei PSD-UNPR-PC au fost ascultate cu mare interes, de altfel europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu fiind cunoscut în zonă şi apreciat pentru politica europeană pe care o face. Şi la Carei, premierul Victor Ponta a fost apreciat de un grup de oameni mai în vârstă care au afirmat că “totuşi Ponta ne-a crescut pensiile şi nu a făcut ca ceilalţi, şi pentru asta vom merge la vot”.

La acţiunea electorală au participat preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Carei, Ionuţ Oneţ, preşedinta femeilor social-democrate din Carei şi consilierul judeţean Rodica Maxi, vicepreşedinţii Organizaţiei PSD Carei şi Raul Băbţan, preşedintele Organizaţiei Judeţene a TSD Satu Mare şi totodată directorul campaniei electorale pentru scrutinul din 25 mai.

Alianţa electorală PSD-UNPR-PC se plasează pe primul loc în preferinţele românilor pentru alegerile europarlamentare, potrivit rezultatelor sondajului naţional CSCI, desfăşurat în perioada 12-14 mai, un procent de 41% dintre respondenţi afirmând că în duminica alegerilor pentru Parlamentul European ar opta pentru candidaţii alianţei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.