Au început lucrările de reabilitare a pieţei din Micro 17

piata-m17-demolare
În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 19 mai primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica a vorbit despre lucrările care se află în derulare pe raza oraşului. Potrivit edilului, azi s-au demarat lucrările în Piaţa din Micro 17 care, potrivit primarului va fi cea mai modernă piaţă din municipiu.

„A început demontarea tarabelor iar comercianţii au fost dirijaţi către alte pieţe, mare parte din ei în Carpaţi I. Pe această cale îi informez pe locuitorii din cartierele Carpaţi I şi II că s-a deschis piaţa din Carpaţi I astfel că nu mai sunt nevoiţi să vină până în centru pentru a-şi face cumpărăturile. În ceea ce priveşte piaţa din Micro 17, reabilitarea acesteia ar trebui să dureze trei luni dar vom urgenta execuţia astfel încât, în cel mult o lună, să finalizăm lucrările de reabilitare”, a declarat primarul.

În cursul zilei de marţi, 20 mai, SC Apaserv SA va începe reabilitarea reţelei de apă-canal din incinta pieţei din Micro 17, după care se va aşterne un strat asfaltic, iar în final spaţiul comercial va fi dotat cu tarabe noi şi moderne.

Totodată, primarul a vorbit şi despre trotuarele şi străzile care sunt în curs de reabilitare în această lună (mai). Astfel, se reabilitează trotuarele de pe străzile: Ganea, Lucian Blşaga, Independenţei, Jocului, Braşov, Bulevardul Cloşca, Dornei, Arinului, Oituz, Fântânele, Codrului, Vidu, Goga, Bârgăului şi Alecu Russo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.