Mihai Huzău: “E adevărat că tinerii nu participă la vot, e adevărat că s-au săturat de politica amară”

mihai-huzau
“Am încheiat trei săptămâni de campanie electorală, trei săptămâni în care am avut multe întâlniri cu tinerii, acea clasă socială total neglijată de politicieni, dar al căror vot îl doresc cu ardoare.
Este segmentul de populație care înregistrează cel mai mare absenteism la vot.
E adevărat că tinerii nu participă la vot, e adevărat că s-au săturat de politica amară:
– s-au săturat să nu aibă locuri de muncă și să trebuiască să-și caute un rost în străinătate, în timp ce politicienii noștri sunt preocupați de scandaluri.
– s-au săturat să audă că nu sunt destui bani pentru facilități fiscale, pentru finanţarea studiilor sau pentru dezvoltarea unei mici afaceri, în timp ce facem cel mai scump kilometru de autostradă.
Scandalurile politice, cele mai multe dintre ele, nu au nicio legătură cu problemele cetățenilor, fiind folosite de către politicieni doar ca un mijloc de a distrage atenția, mascându-și incompetența în rezolvarea problemelor.
Vedem cum dezbaterile pe proiecte și soluții, prezente în această campanie pentru europarlamentare în alte țări, sunt înlocuite la noi de un circ mediatic bazat pe concursuri de jigniri și înjurături.
Da, ne-am săturat cu toții de acest stil amar de a face politică și soluția în care credem, noi tinerii, este schimbarea acestor politicieni cu o nouă generație, necompromisă și fără interese meschine!
Sper ca tinerii să se mobilizeze, să meargă la vot și să acorde votul celor care arată respect, celor care nu împroașcă zilnic cu ofense și jigniri, celor care au inițiative și proiecte. O astfel de opțiune este echipa din care fac parte, echipa Forţa Civică.

Mihai Huzău
Candidat pe lista Forței Civice la alegerile europarlamentare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.