Campanie PSD în pieţele din municipiul Satu Mare

psd1
psd5psd2psd3psd4

Echipa de campanie a PSD condusă de preşedintele Mircea Govor, primarul municipiul, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca, consilieri locali şi judeţeni, preşedinţi de organizaţii locale şi militanţi PSD au fost azi, 18 mai prezenţi în pieţele din municipiul Satu Mare. Repartizaţi pe organizaţii locale cu zonele aferente Sătmarului, membrii PSD au discutat cu oamenii şi au împărţit materiale electorale.

Comercianţii din Piaţa Mică au transmis primarului mulţumiri pentru igienizarea pieţei, reînnoirea meselor şi îmbunătăţirea condiţiilor de comercializare a produselor lactate. Stând de vorbă cu dr. Radu Roca şi cu consilierii locali, comercianţii au solicitat montarea a câtorva mese datorită faptului că producătorii din zonă sunt mulţi iar numărul meselor este insuficient.

Prezentă în Piaţa de Vechituri, caravana PSD a adunat cetăţenii veniţi la cumpărături, îndemnându-i pe aceştia să se prezinte la vot pe data de 25 mai.

În Piaţa Mare, echipa PSD, coordonată de dr. Paula Mare şi consilieri locali, a împărţit materiale electorale şi a transmis mesajul acestei campanii “Mândri că suntem români!”. Candidatul Ioan Mircea Paşcu a fost apreciat de către locuitorii din municipiu care îl consideră pe eurparlamentar un “om integru cu multă experienţă în politica europeană”.

Condusă de către Mia Vaida, Gabriel Mihali şi Alina Chiş, preşedinţi ai organizaţiilor locale 3, 4, 6 şi 9 echipa PSD a împărţit broşuri electorale şi în Piaţa “Someş”.

Social-democraţii, alături de preşedintele PSD, Mircea Govor, consilierul local, Octavian Ardelean şi de candidatul PSD la Camera Deputaţilor în Colegiul 2, Ovidiu Silaghi, au fost şi în Piaţa din Micro 17 transmiţându-le micilor comercianţi din piaţă că în scurt timp mesele vor fi reînnoite, se va amenaja şi hala de lactate iar condiţiile de comercializare vor fi mult mai bune.

Alegerile din 25 mai vor trimite în Parlamentul European şi în Camera Deputaţilor oameni care îşi doresc “O Românie puternică în Europa!”, oameni care dau valoare politicii româneşti şi celei europene şi care îşi vor duce la îndeplinire obiectivele propuse.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.