Ziua Colegiului Naţional „Doamna Stanca” (galerie foto)

cn-dna-stanca23cn-dna-stanca01cn-dna-stanca02 cn-dna-stanca09 cn-dna-stanca08 cn-dna-stanca07 cn-dna-stanca06 cn-dna-stanca05 cn-dna-stanca04 cn-dna-stanca03cn-dna-stanca10 cn-dna-stanca24 cn-dna-stanca23 cn-dna-stanca22 cn-dna-stanca21 cn-dna-stanca20 cn-dna-stanca19 cn-dna-stanca18 cn-dna-stanca17 cn-dna-stanca16 cn-dna-stanca15 cn-dna-stanca14 cn-dna-stanca13 cn-dna-stanca12 cn-dna-stanca11
Elevii şi profesorii Colegiului Naţional „Doamna Stanca” sărbătoresc azi, 16 mai ziua şcolii, eveniment pentru care au pregătit o serie de concursuri şi momente artistice. Tot în cursul acestei zile vor avea loc întâlnirile de 10, respectiv 25 de ani ai foştilor elevi care au urmat odinioară cursurile acestui prestigios liceu sătmărean.
Deschiderea festivă a evenimentului a avut loc de la ora 09.00, în curtea colegiului, în prezenţa oficialităţilor locale. Alături de elevii şi profesorii liceului, la sărbătoarea celor de la Stanca au participat şi prefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, viceprimarul Marcela Papici dar şi şefii unor instituţii de cultură din municipiul, reşedinţă de judeţ.
Seria evenimentelor a început cu dansul majoretelor după care au urmat luările de cuvânt ale oficialităţilor prezente la această sărbătoare. Apoi, elevii din clasele a V-a au prezentat un flashmob, aplaudat de către cei prezenţi.
Manifestările continuă cu „Porţile deschise la Doamna Stanca”, eveniment în cadrul căruia sunt aşteptaţi elevii de clasa a VIII-a (şi nu numai) pentru a vizita şcoala şi a vedea oferta educaţională a liceului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.