„Tour de Tur”, la a IX-a ediţie

tour-de-tur
În mai puțin de o lună, adică în data de 7 iunie, începe concursul ciclist „Tour de Tur” organizat de Societatea Carpatină Ardeleană (SCA) Satu Mare. Centrul evenimentului va fi în zona lacului Mujdeni, acolo unde va fi și punctul de start – sosire. Traseul concursului va traversa Ariile Protejate „Râul Tur”, contribuind astfel la popularizarea valorilor naturale și peisagistice ale acestora.
Concurenţii se pot înscrie în ziua competiţiei (7 iunie) în intervalul orar 08.00-10.00. Totodată, se pot face şi pre-înscrieri la: biroul SCA din Satu Mare (strada Tudor Vladimirescu, nr. 9, biroul 10) de luni până vineri între orele 09.00 și 16.00; la cafeneaua „Red Hat Caffe” (Bulevardul „Ion C. Brătianu”, nr: 3) şi la Pub-ul „Back Door” (strada Tudor Vladimirescu, nr: 34).
Taxa de înscriere în cazul pre-înscrierilor este de 20 de lei pentru participanții sub 18 ani și de 30 de lei pentru adulți. În cazul înscrierilor făcute la fața locului taxa de înscriere este de de 25 de lei pentru minori și de 35 de lei pentru adulți.
Concursul este deschis tuturor persoanelor care au împlinit 14 ani și acceptă regulamentul competiţiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.