Social democrații sătmăreni s-au întâlnit azi cu alegătorii

psd-satu-mare2psd-satu-mare1

Social democratii din municipiul si din judetul Satu Mare au fost si azi, 16 mai, alaturi de cetateni. Atat in municipiu cat si in orasul Tasnad au fost impartite materiale electorale iar caravana PSD a rasunat in tot judetul.

Pe B-dul Closca si in Micro 14, candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC pe Colegiul 2, Ovidiu Silaghi, impreuna cu primarul orasului dr. Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca, alaturi de militantii PSD au stat de vorba cu oamenii, au schimbat pareri si opinii cu privire la ziua de 25 mai, cand fiecare cetatean cu drept de vot , trebuie sa se prezinte la urne pentru a-si alege reprezentantii in Parlamentul European respectiv in Parlamentul Romaniei.

Totodata satmarenii au avut ocazia sa ii vorbeasca primarului despre lucrurile bune care se intampla in municipiu cat si despre urmatoarele investitii importante cum ar fi al treilea pod si centura de ocolire.

La inmanarea pliantelor electorale satmarenii au adus un cuvant de multumire premierului Victor Ponta pe care il considera un “om corect si care stie foarte bine ce are de facut”. Pe de alta parte, acestia mai spun ca se simt importanti deoarece in aceasta primavara municipiul si judetul Satu Mare a fost vizitat de primul ministru si de cei doi vicepremieri Liviu Dragnea si Daniel Constantin, de mai multe ori, acordand astfel o importanta majora pentru dezvoltarea judetului Satu Mare.

In targul din Tasnad, membrii social democrati au fost prezenti pentru a informa locuitorii zonei, despre importanta votului sustinand candidatii Aliantei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare .

Ca in fiecare zi de vineri in targul din Tasnad, vanzatorii de produse agro-alimentare, de animale vii si comerciantii de produse non-agricole au impanzit tarabele de la primele ore ale diminetii.

Echipa PSD alcatuita din membrii ai organizatiei PSD din Tasnad alaturi de tinerii social democrati din judet, impreuna Raul Babtan presedinte TSD, Cristina Ilies, presedinta Ligii Tinerelor din PSD si consilierul local din Tasnad, Adrian Farcau, au impartit materiale electorale trecatorilor veniti la targ. Localnicii au recunoscut sigla cu cei trei trandafiri si au confirmat prezenta la vot pe 25 mai. Acestia au mai spus ca vor pune stampila pe PSD.

Un Comentariu la "Social democrații sătmăreni s-au întâlnit azi cu alegătorii"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.