Pianistul și compozitorul Bogdan Ota în concert pe scena Filarmonicii „Dinu Lipatti”

Bogdan-Ota
Pe data de 22 mai, începând cu ora 19.00, pianistul și compozitorul Bogdan Ota, acompaniat de Radu Cotoman (vioară) și Emerich Ghercă (violoncel) va concerta în premieră la Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare.

Compozitorul, cunoscut pentru anvergura concertelor sale, a optat de această dată pentru varianta acustică astfel încât gingășia lucrărilor muzicale special alese pentru acest eveniment să adere cu ușurință la sufletul spectatorului.

Fanii sătmăreni ai artistului vor avea parte de o surpriză importantă cu ocazia acestui concert. Pe lângă lucrările muzicale incluse pe primul său CD intitulat „Day of Wrath”, produs de casa de discuri „Electrecord”, Bogdan Ota va prezenta în primă audiție compoziții ce vor fi incluse pe viitorul său album.

Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană și unul dintre artiștii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universității de Arte „George Enescu” din Iași, artistul român a ajuns extrem de cunoscut și apreciat în întreaga lume o dată cu participarea sa la competiția „Norway Got Talent”, în 2011, unde a înregistrat un succes fulminant.

Biletele s-au pus în vânzare la Filarmonică, iar rezervări se pot face la numărul de telefon: 0768.601.779. Prețul unui bilet de intrare este de 30 de lei.

Pentru mai multe detalii despre activitatea artistului sunteţi rugaţi să accesaţi: www.BogdanOta.com

www.facebook.com/BogdanOtaOfficial
http://www.youtube.com/user/BogdanOta
https://twitter.com/BogdanOta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.