Liceele sătmărene îşi prezintă ofertele în cadrul „Târgului educaţiei”

targ1targ2targ3 targ4 targ5
Grand Mall Satu Mare găzduieşte azi, 16 mai, cea de-a II-a ediţie a „Târgului educaţiei”, eveniment organizat la iniţiativa Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) şi Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Judeţean (CJ) şi Primăriei municipiului, reşedinţă de judeţ. „Târgul educaţiei” se desfăşoară în intervalul orar 10.00-18.00, la etajul II a Grand Mall de pe strada Iuliu Maniu.
Dintre oficialităţi la deschiderea evenimentului educaţional au participat preşedintele CJ, Adrian Ştef, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica şi viceprimarul Marcela Papici. De asemenea, au fost prezenţi şi inspectorul general al IŞJ, Mariana Roman, inspectorul adjunct Claudiu Mondici, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare, Marcel Maruşca, profesori dar şi mulţi elevi.
În cadrul acestui târg şi-au expus standurile de prezentare 22 de licee din Satu Mare dar şi din împrejurimi, aşteptându-i pe elevii de clasa a VIII-a cu o gamă largă de oferte atât pentru cei care vor să urmeze cursurile unei şcoli cu profil teoretic, cât şi pentru cei care doresc să înveţe o meserie.
Târgul va fi deschis azi până la ora 18.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.